Våre forelesere

- har lang erfaring, brennende engasjement og høy faglig kunnskap.

 

 

Anita Anker Eng tilbyr undervisning og kursing innenfor fagområdet hud; Dermatologi og Produktforståelse. All undervisning er 100% produktnøytral og kun fagfokusert. Anita har over 20 års erfaring i bransjen og brenner for faget.

Hun er en stolt hudterapeut/massasjeterapeut, som i tillegg har jobbet som selger og kursholder for ulike leverandører og som faglærer ved de største hudpleieskolene i landet gjennom veldig mange år. 
Inciderm leverer også i dag Dermatologi-undervisning til flere av Hudterapeut skolene i landet. 

   

Anita Anker Eng har tatt utenlandske fordypninger i både Dermatologi og Kosmetisk kjemi, og hun holder seg hele tiden faglig oppdatert gjennom nasjonale og internasjonale fagblader og kursing, for å levere optimal og tidsaktuell undervisning/kursing. 

   

Inciderm er også stolt leverandør av "Kunnskapsportalen Hudens Verden", en nettbasert medlemsportal for Hudterapeuter og Kosmetisk dermatologiske sykepleiere. 

  

Inciderm gleder seg også stort over å kunne tilby Hudkonsulent-utdannelsen.

Fotograf_beate_willumsen_SH_web-6323

 

 

Tine Spillberg har over 20 års erfaring i bransjen og har utviklet og levert kurstilbud og utdannelser på nasjonalt og internasjonalt nivå for farmasøytiske firmaer, kosmetisk sykepleiere, internasjonale legemiddelfirma og hudpleie- og spa-bransjen.

Hun har jobbet som faglærer i dermatologi og hudpleie på Norges største hudpleiefagskoler og oppgradert og videreutviklet norsk standard innenfor hudpleiesegmentet.

Hun var rektor på Hudpleieakademiet i over 15 år. og har levert utdannelser med internasjonal Cidesco standard.

Hun har hatt utallige oppdrag som sensor for de offentlige yrkesskolene innen hudpleie. 

Tine Spillberg jobber stolt og målrettet for å levere innovative og inspirerende kurs- og studietilbud innenfor hud- og skjønnhetsbransjen.

Hudkonsulentutdannelsen,er helt i takt med fremtidens nettbaserte utdanningsløsninger. Foreleserne kombinerer bransjens behov for profesjonell ekspertise med stor glede over å undervise og forelese for Hudkonsulent-studentene.

 

Fotograf_beate_willumsen_SH_web-6306 Tine hjemmeside